- Nowy


Typ fermentacji: W kadziach ze stali nierdzewnej w kontrolowanej temperaturze. 24-26°C Dojrzewanie: 5% kupażu krótko dojrzewa w nowych beczkach z francuskiego dębu (następnie wino zostaje poddane procesowi usuwania alkoholu) Zawartość alkoholu: 0,0 % obj. pH: 3,53 Łączna zawartość kwasów: 5 g/L (kwas winowy) Reszta cukrowa: 25,30 g/L Informacje dla alergików: Zawiera siarczyny
Połyskująca, rubinowa szata oraz subtelny, owocowy aromat (czerwone śliwki, wiśnie). Na podniebieniu gładkie, zmysłowe i lekko słodkie.
Bardzo dobry aromat leśnych owoców, czysty, winny. Mało ciała, co nie dziwi w winie bezalkoholowym, lecz całkiem blisko mu do lekkiego, pozbawionego tanin wina czerwonego. Cukier w stanach niskich, przykryty świeżą kwasowością. Soczyste, smaczne, świetnie zrobione. Jaskółka zupełnie nowej wiosny dla win bezalkoholowych.
Nie możesz pić a chciałbyś mimo wszystko wino? Polecamy bezalkoholowe wino od znanego hiszpańskiego producenta. 0.0% alkoholu a przyjemność spora.
Indeks: