Historyczna przejażdżka po kalifornijskich wsiach zabierze Cię do naszego miejsca narodzin, a my świętujemy nasze skromne początki w każdej butelce wina. Podobnie jak stara, długa stodoła, od której pochodzi nazwa naszego wina, staramy się zachować regionalny charakter i rolniczy urok naszej winnicy i naszej ziemi. Wina Long Barn są wytwarzane ze wszystkiego, czym jesteśmy – i odzwierciedlają wszystko, z czego pochodzimy.
Nasza rodzinna winiarnia z siedzibą w Napa Valley stworzyła bibliotekę wielokrotnie nagradzanych win, które zapewniają wyjątkową jakość i wartość. Zbudowani na ziemi Napa Valley, pozostajemy zakorzenieni w uduchowionych tradycjach naszych włoskich winiarzy pierwszej generacji. Podtrzymując tę tradycję, wierzymy, że wino podaje się najlepiej, gdy łączy ludzi. Tworzymy wina, które opowiadają historię i pozwalają tym, którzy je lubią, opowiedzieć własną.
Produkujemy wino w prostym budynku. Upokarza nas, gdy zastanawiamy się nad jego wiekiem, ponieważ został zbudowany w czasach, gdy na tych pastwiskach panowało znacznie więcej niż tylko skromne winorośle. Nasza stodoła widziała wiele pokoleń rodzin, niezliczone linie bydła i obfite zbiory. To nasze surowe gospodarstwo, nasza kalifornijska duma i radość, gdzie rygorystycznie wytwarzamy nasze wina o wiejskim uroku.

Enolog, Stefano Migotto to winiarz i destylator trzeciego pokolenia z Abano Terme w północnych Włoszech. Ukończył enologię w Scuola Enologica di Conegliano. Stefano dorastał, pomagając w rodzinnej winnicy, ostatecznie przejmując jej kierownictwo. Po dwunastu latach doświadczenia na tym stanowisku, Stefano przeniósł się do Stanów Zjednoczonych, gdzie od ponad 20 lat wykorzystuje włoską tradycję w kalifornijskim winiarstwie.