Opis produkcji:
Typ fermentacji: W kadziach ze stali nierdzewnej w kontrolowanej temperaturze Czas trwania fermentacji: 2 tygodnie Temperatura podczas fermentacji: 14-16°C Następnie wino jest poddawane procesowi usuwania alkoholu. Zawartość alkoholu: 0,0% vol. pH: 3,01 Łączna zawartość kwasów: 6,2 g/L (kwas winowy) cukier resztkowy: 44,3 g/L
Prasa:
Winicjatywa : Torres Sangre de Toro 0,0 % 2018
Smaczny lekki muszkat, owszem dość pusty, ale czysty i przyjemny w piciu – mocno aromatyczny (galaretka winogronowa), świeży, nie za słodki, dobrze zrobiony.
Informacje o wartościach odżywczych na 100 ml
Wartość energetyczna: 80 kJ / 19 kcal
Tłuszcz: 0,0 g
w tym nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 3,8 g
w tym cukry: 3,8 g
Białko: 0,0 g
Sól: 0,0 g