Wyszukanie zaawansowane

 

~  Lista produktów  ~

Aktualnie brak produktów w koszyku.

Do darmowej dostawy brakuje: 200

0,00 zł Dostawa:
0,00 zł Suma:

Realizuj zamówienie >

Widok produktów
  • Wino i jedzenie - Evan Goldstein

    „Wino i jedzenie” to dogłębne omówienie win z...

    „Wino i jedzenie” to dogłębne omówienie win z dwunastu głównych odmian winorośli, win musujących oraz deserowych. To także przewodnik po potrawach, dzięki którym można podkreślić wyjątkowy charakter każdego wina. Niezależnie od tego, czy mamy do czynienia z ziemistym, skalistym chardonnay, czy raczej z winem bardzo soczystym, pełnym tropikalnego owocu i nut dębowych, Evan Goldstein pokazuje, jak dobrać potrawę, która uczyni wino prawdziwą gwiazdą stołu. Jego proste, ale i metodyczne podejście do tej trudnej tematyki sprawia, że książka jest przydatna dla wszystkich Czytelników – zarówno profesjonalistów, jak i amatorów.To najlepsza książka, dotycząca dobierania wina do potraw, jaką dotychczas czytałem. Obowiązkowa lektura dla wszystkich, którzy kochają gotować, ale boją się doboru ostatecznego składnika potrawy idealnej - wina./Kevin Zraly/

    49,00 zł
    rodzaj: książki

    Dostępność: NIE

    Więcej szczegółów

    „Wino i jedzenie” to dogłębne omówienie win z dwunastu głównych odmian winorośli, win musujących oraz deserowych. To także przewodnik po potrawach, dzięki którym można podkreślić wyjątkowy charakter każdego wina. Niezależnie od tego, czy mamy do czynienia z ziemistym, skalistym chardonnay, czy raczej z winem bardzo soczystym, pełnym tropikalnego owocu i nut dębowych, Evan Goldstein pokazuje, jak dobrać potrawę, która uczyni wino prawdziwą gwiazdą stołu. Jego proste, ale i metodyczne podejście do tej trudnej tematyki sprawia, że książka jest przydatna dla wszystkich Czytelników – zarówno profesjonalistów, jak i amatorów.To najlepsza książka, dotycząca dobierania wina do potraw, jaką dotychczas czytałem. Obowiązkowa lektura dla wszystkich, którzy kochają gotować, ale boją się doboru ostatecznego składnika potrawy idealnej - wina./Kevin Zraly/

    49,00 zł
    rodzaj: książki

    Dostępność: NIE

    „Wino i jedzenie” to dogłębne omówienie win z dwunastu głównych odmian winorośli, win musujących oraz deserowych. To także przewodnik po potrawach, dzięki którym można podkreślić wyjątkowy charakter każdego wina. Niezależnie od tego, czy mamy do czynienia z ziemistym, skalistym chardonnay, czy raczej z winem bardzo soczystym, pełnym tropikalnego owocu i nut dębowych, Evan Goldstein pokazuje, jak dobrać potrawę, która uczyni wino prawdziwą gwiazdą stołu. Jego proste, ale i metodyczne podejście do tej trudnej tematyki sprawia, że książka jest przydatna dla wszystkich Czytelników – zarówno profesjonalistów, jak i amatorów.To najlepsza książka, dotycząca dobierania wina do potraw, jaką dotychczas czytałem. Obowiązkowa lektura dla wszystkich, którzy kochają gotować, ale boją się doboru ostatecznego składnika potrawy idealnej - wina./Kevin Zraly/

    Więcej szczegółów

  • Kurs wiedzy o winie - Jancis Robinson

    Na winie trzeba się znać! A przynajmniej warto...

    Na winie trzeba się znać! A przynajmniej warto – i to dla własnej przyjemności, Opanowanie kilku prostych zasad degustacji, zapamiętanie najważniejszych odmian i regionów oraz podstawowych technik winiarskich sprawia, że wino staje się bardziej przystępne. Łatwiej zrozumieć co nas w nim pociąga, a czego nie lubimy. Uczymy się nazywać zalety i wady, z dużo większą łatwością poruszamy się po sklepie z winem, czytamy kartę win w restauracji, wybieramy to, co na pewno będzie nam smakować. Oddajemy w Państwa ręce drugie, poprawione wydanie „Kursu wiedzy o winie” Jancis Robinson, najbardziej wpływowej kobiety we współczesnym świecie wina. Ta napisana ze swadą prostym, zrozumiałym dla laika językiem książka da odpowiedzi na większość pytań dotyczących wina  nurtujących tych, co je lubią.  Jak pisze autorka: Wino zdecydowanie nie jest przedmiotem poważnym,. Jest raczej jedną z życiowych przyjemności, pewną słabością, czymś,  co poprawia nastrój i ułatwia kontakty towarzyskie. Chodzi tylko o to, że rozumiejąc je nieco lepiej możemy uzyskać pewność siebie niezbędną, by się rozluźnić i nim cieszyć,Miłej lektury z kieliszkiem w dłoni.Tomasz Prange-Barczyńskiredaktor naczelny Magazyn WINO

    95,00 zł
    rodzaj: książki

    Dostępność: NIE

    Więcej szczegółów

    Na winie trzeba się znać! A przynajmniej warto – i to dla własnej przyjemności, Opanowanie kilku prostych zasad degustacji, zapamiętanie najważniejszych odmian i regionów oraz podstawowych technik winiarskich sprawia, że wino staje się bardziej przystępne. Łatwiej zrozumieć co nas w nim pociąga, a czego nie lubimy. Uczymy się nazywać zalety i wady, z dużo większą łatwością poruszamy się po sklepie z winem, czytamy kartę win w restauracji, wybieramy to, co na pewno będzie nam smakować. Oddajemy w Państwa ręce drugie, poprawione wydanie „Kursu wiedzy o winie” Jancis Robinson, najbardziej wpływowej kobiety we współczesnym świecie wina. Ta napisana ze swadą prostym, zrozumiałym dla laika językiem książka da odpowiedzi na większość pytań dotyczących wina  nurtujących tych, co je lubią.  Jak pisze autorka: Wino zdecydowanie nie jest przedmiotem poważnym,. Jest raczej jedną z życiowych przyjemności, pewną słabością, czymś,  co poprawia nastrój i ułatwia kontakty towarzyskie. Chodzi tylko o to, że rozumiejąc je nieco lepiej możemy uzyskać pewność siebie niezbędną, by się rozluźnić i nim cieszyć,Miłej lektury z kieliszkiem w dłoni.Tomasz Prange-Barczyńskiredaktor naczelny Magazyn WINO

    95,00 zł
    rodzaj: książki

    Dostępność: NIE

    Na winie trzeba się znać! A przynajmniej warto – i to dla własnej przyjemności, Opanowanie kilku prostych zasad degustacji, zapamiętanie najważniejszych odmian i regionów oraz podstawowych technik winiarskich sprawia, że wino staje się bardziej przystępne. Łatwiej zrozumieć co nas w nim pociąga, a czego nie lubimy. Uczymy się nazywać zalety i wady, z dużo większą łatwością poruszamy się po sklepie z winem, czytamy kartę win w restauracji, wybieramy to, co na pewno będzie nam smakować. Oddajemy w Państwa ręce drugie, poprawione wydanie „Kursu wiedzy o winie” Jancis Robinson, najbardziej wpływowej kobiety we współczesnym świecie wina. Ta napisana ze swadą prostym, zrozumiałym dla laika językiem książka da odpowiedzi na większość pytań dotyczących wina  nurtujących tych, co je lubią.  Jak pisze autorka: Wino zdecydowanie nie jest przedmiotem poważnym,. Jest raczej jedną z życiowych przyjemności, pewną słabością, czymś,  co poprawia nastrój i ułatwia kontakty towarzyskie. Chodzi tylko o to, że rozumiejąc je nieco lepiej możemy uzyskać pewność siebie niezbędną, by się rozluźnić i nim cieszyć,Miłej lektury z kieliszkiem w dłoni.Tomasz Prange-Barczyńskiredaktor naczelny Magazyn WINO

    Więcej szczegółów

  • Wielki Atlas Świata Win - 6 edycja - Hugh Johns...

    NOWOŚĆ !!!  - najnowsza edycja Wielkiego Atlasu...

    NOWOŚĆ !!!  - najnowsza edycja Wielkiego Atlasu Świat Win - 6 edycja, autorstwa Hugh Jonhsona i Jancis Robinson. Atlas win świata to największy światowy sukces wydawniczy w dziedzinie książek o winie. Obszerny, duży tom ilustrowany setkami pięknych fotografii i szczegółowych map zawiera ogrom wiedzy zarówno na temat geografii produkcji wina, jak i jego historii, natury, nazewnictwa oraz degustacji. Obejmuje nie tylko obszary o największych tradycjach winiarskich, ale niemal wszystkie kraje, gdzie powstaje ten szlachetny trunek. Atlas, nazwany w Decanterze 'Książką Tysiąclecia' to biblia enofila.'Hugh Johnson i Jancis Robinson to bordeaux i burgund wśród autorów piszących o winie.' The Times

    129,00 zł
    rodzaj: książki

    Dostępność: NIE

    Więcej szczegółów

    NOWOŚĆ !!!  - najnowsza edycja Wielkiego Atlasu Świat Win - 6 edycja, autorstwa Hugh Jonhsona i Jancis Robinson. Atlas win świata to największy światowy sukces wydawniczy w dziedzinie książek o winie. Obszerny, duży tom ilustrowany setkami pięknych fotografii i szczegółowych map zawiera ogrom wiedzy zarówno na temat geografii produkcji wina, jak i jego historii, natury, nazewnictwa oraz degustacji. Obejmuje nie tylko obszary o największych tradycjach winiarskich, ale niemal wszystkie kraje, gdzie powstaje ten szlachetny trunek. Atlas, nazwany w Decanterze 'Książką Tysiąclecia' to biblia enofila.'Hugh Johnson i Jancis Robinson to bordeaux i burgund wśród autorów piszących o winie.' The Times

    129,00 zł
    rodzaj: książki

    Dostępność: NIE

    NOWOŚĆ !!!  - najnowsza edycja Wielkiego Atlasu Świat Win - 6 edycja, autorstwa Hugh Jonhsona i Jancis Robinson. Atlas win świata to największy światowy sukces wydawniczy w dziedzinie książek o winie. Obszerny, duży tom ilustrowany setkami pięknych fotografii i szczegółowych map zawiera ogrom wiedzy zarówno na temat geografii produkcji wina, jak i jego historii, natury, nazewnictwa oraz degustacji. Obejmuje nie tylko obszary o największych tradycjach winiarskich, ale niemal wszystkie kraje, gdzie powstaje ten szlachetny trunek. Atlas, nazwany w Decanterze 'Książką Tysiąclecia' to biblia enofila.'Hugh Johnson i Jancis Robinson to bordeaux i burgund wśród autorów piszących o winie.' The Times

    Więcej szczegółów

Widok produktów

Projekt graficzny DiH.pl